El C.B. PARDINYES- LLEIDA afronta aquest dissabte 3 de Desembre la 10a jornada de la Lliga EBA 2016-2017. En l’anterior  jornada va guanyar a casa davant del CB Cerdanyola al Dia “A” per 98-67. En la 10a jornada haurà de visitar la pista del Physic CB Igualada, que ve de perdre a la pista del Barbera Team Values per 70-60.

Pel que fa a la plantilla, el C.B. Pardinyes-Lleida disposarà de tots els seus efectius. Això suposa que  Gerard Encuentra disposarà  dels cinc jugadors incorporats al club aquesta temporada (Xavier Mendiburu, Jaime Aventin (Força Lleida-Junior), Ruben Fernandez (Alpicat-Copa Catalunya), Pablo Gracia (Cintra Plasencia-EBA) i Kregor Hermet (Audentese SG -Estonia)) i els set del bloc de l’any passat  (Pau López, Sergi Ruiz, Oriol Jorge, Alejandro Garcia, Carlos Gasque, Edu Villacampa i Adrià Rivas).

Després de la victòria de la setmana passada a casa davant el CB Cerdanyola, l’equip vol continuar amb la dinàmica de la victòria. Malgrat això, sap que aquesta setmana té un altre partit important fora de casa a la pista del Physic CB Igualada. Les sensacions són positives de cara al partit d’aquest dissabte i amb ganes d’aconseguir la vuitena victòria de la temporada i la quarta victòria com a visitant.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

Pel que fa al Physic CB Igualada és un equip que encadena la segona temporada consecutiva a la Lliga EBA. El Physic CB Igualada porta 2 victòries en 9 partits i està situat a la 12a posició a la classificació.

Physic CB Igualada, aquesta temporada està entrenat pel nou entrenador Jordi Martí i manté 11 jugadors del bloc de l’any passat (Roger Riu, Edu Burges, Miquel Moliner, Jordi Torres, Miquel Benito, Carles Fons, Adria Gual, Xavi Creus, Samuel Laguarta, Edu Tejero i Pau Camí. Presenta una única novetat respecte a la plantilla de la temporada passada: Miquel Àngel Garcia Stobart (USAT Toulouges – França).

En definitiva, és un bon equip amb gent experimentada amb talent com Miquel Àngel Garcia Stobart i Jordi Torres; i gent jove com Pau Camí, Edu Tejero i Miquel Moliner.

El partit es disputa aquest dissabte 3 de Desembre a les 19:45 al Pavelló Municipal de les Comes contra Physic CB Igualada.

CatalanEnglishSpanish