El C.B. PARDINYES- LLEIDA afronta aquest dissabte 5 de Novembre la 6a jornada de la Lliga EBA 2016-2017. En l’anterior  jornada va guanyar a casa davant del Bàsquet Sitges per 79-72. En la 6a jornada haurà de visitar la pista del Vive El Masnou-Basquetbol, que ve de guanyar a la pista del Physic CB Igualada per 83-85.

Pel que fa a la plantilla,  el  C.B. Pardinyes-Lleida disposarà de tots els seus efectius. Això suposa que  Gerard Encuentra disposarà  dels cinc jugadors incorporats al club aquesta temporada (Xavier Mendiburu, Jaime Aventin (Força Lleida-Junior), Ruben Fernandez (Alpicat-Copa Catalunya), Pablo Gracia (Cintra Plasencia-EBA) i Kregor Hermet (Audentese SG -Estonia)) i els set del bloc de l’any passat  (Pau López, Adrià Rivas, Sergi Ruiz, Oriol Jorge, Alejandro Garcia, Edu Villacampa i Carlos Gasque).

Després d’aconseguir la quarta victòria consecutiva, l’equip vol aconseguir la victòria i continuar invictes com a visitant. Malgrat això, sap que aquesta setmana té un altre partit important fora de casa davant un dur rival com és Vive-El Masnou Basquetbol, que no ha perdut cap partit a casa en lo que portem de temporada.  Però, les sensacions són positives de cara al partit d’aquest dissabte i amb ganes d’aconseguir la cinquena victòria de la temporada i la tercera victòria com a visitant.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

Pel que fa al Vive-El Masnou Basquetbol és un equip que competira per segona temporada seguida a la Lliga EBA. En aquest cas, l’equip de Masnou porta 3 victòries en 5 partits i està situat a la 7a posició a la classificació.

Vive-El Masnou Basquetbol estara  entrenat aquesta temporada pel nou entrenador Raül Laita i manté 7 jugadors del bloc de l’any passat (Jaume Solans, Jordi Catalan, Alex Eñeso, Albert Valle, Silvestre Esteves-Garcia, Marc Jurado i Marc Camins). Presenten fins a 4 novetats respecte a la plantilla de la temporada passada: David Fernandez (Jac Sants-EBA), Oriol Tomeu (AE Minguella- Copa Catalunya), Jonathan Seidi i Jordi Ramon (Recambios Gaudi CB Mollet – EBA).

En definitiva, és un bon equip amb gent experimentada amb talent com Marc Camins i Jordi Ramon; i gent jove com Albert Valle i Jonathan Seidi

El partit es disputa aquest dissabte 5 de Novembre a les 20:15 al Poliesportiu Municipal del Masnou contra Vive-El Masnou Basquetbol.

 

CatalanEnglishSpanish