El C.B. PARDINYES- LLEIDA afronta aquest divendres 31 de Març la 23a jornada de la Lliga EBA 2016-2017. En l’anterior  jornada va guanyar a la pista del CB Cerdanyola al Dia “A” per 55-64. En la 23a jornada rebrà la visita del Physic CB Igualada, que ve de perdre a casa davant del Barbera Team Values per 75-93.

Pel que fa a la plantilla, el C.B. Pardinyes-Lleida disposarà de tots els seus efectius. Això suposa que  Gerard Encuentra disposarà  dels cinc jugadors incorporats al club aquesta temporada (Xavier Mendiburu, Jaime Aventin (Força Lleida-Junior), Ruben Fernandez (Alpicat-Copa Catalunya), Pablo Gracia (Cintra Plasencia-EBA) i Kregor Hermet (Audentese SG -Estonia)) i els set del bloc de l’any passat  (Pau López, Sergi Ruiz, Oriol Jorge, Alejandro Garcia, Carlos Gasque, Edu Villacampa i Adrià Rivas).

Després d’encadenar la segona victòria consecutiva la setmana passada, l’equip afronta les 4 darreres jornades de la Lliga EBA al grup C-B, on tindrà 3 partits com a local i contra el Palma com a únic partit com a visitant. Aquest divendres, en un horari i dia poc habitual pels groc i negres, tindrà com a rival al Physic CB Igualada, el qual ja no es juga res en tema d’objectius, degut a que per una part fa unes jornades que va aconseguir la permanència i per l’altra ja no té opcions de finalitzar en places de play-off. Els groc i negres necessiten la victòria per mantenir la segona posició en solitari i alhora continuar en zona de play-off. Les sensacions són positives de cara al partit d’aquest divendres i amb ganes d’aconseguir la 18a victòria de la temporada i la 10a victòria com a local.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

Pel que fa al Physic CB Igualada és un equip que encadena la segona temporada consecutiva a la Lliga EBA. El Physic CB Igualada porta 11 victòries en 22 partits i està situat a la 6a posició a la classificació.

Physic CB Igualada, aquesta temporada està entrenat pel nou entrenador Jordi Martí i manté 11 jugadors del bloc de l’any passat (Roger Riu, Edu Burges, Miquel Moliner, Jordi Torres, Miquel Benito, Carles Fons, Adria Gual, Xavi Creus, Samuel Laguarta, Edu Tejero i Pau Camí. Presenta una única novetat respecte a la plantilla de la temporada passada: Miquel Àngel Garcia Stobart (USAT Toulouges – França).

En definitiva, és un bon equip amb gent experimentada amb talent com Miquel Àngel Garcia Stobart i Jordi Torres; i gent jove com Pau Camí, Edu Tejero i Miquel Moliner.

El partit es disputa aquest divendres 31 de Març a les 21:30 al Pavelló Barris Nord contra Physic CB Igualada.

CatalanEnglishSpanish