El C.B. PARDINYES- LLEIDA afronta aquest dissabte 8 d’Abril la 24a jornada de la Lliga EBA 2016-2017. En l’anterior  jornada va guanyar a casa davant del Physic CB Igualada per 79-72. En la 24a jornada rebrà la visita del Barbera Team Values, que ve de guanyar a casa davant del BC Morabanc Andorra “B” per 87-73.

Pel que fa a la plantilla, el C.B. Pardinyes-Lleida disposarà de tots els seus efectius. Això suposa que  Gerard Encuentra disposarà  dels cinc jugadors incorporats al club aquesta temporada (Xavier Mendiburu, Jaime Aventin (Força Lleida-Junior), Ruben Fernandez (Alpicat-Copa Catalunya), Pablo Gracia (Cintra Plasencia-EBA) i Kregor Hermet (Audentese SG -Estonia)) i els set del bloc de l’any passat  (Pau López, Sergi Ruiz, Oriol Jorge, Alejandro Garcia, Carlos Gasque, Edu Villacampa i Adrià Rivas).

Després d’encadenar la tercera victòria consecutiva la setmana passada, l’equip afronta les 3 darreres jornades de la Lliga EBA al grup C-B. Aquest dissabte, els groc i  negres tindràn un dur rival com és el Barbera Team Values, el qual es troba en la 4a posició malgrat que ja no té cap opció d’aspirar a la zona de play-off. El CB Pardinyes necessita la victòria per mantenir la segona posició en solitari i alhora continuar en zona de play-off. Les sensacions són positives de cara al partit d’aquest dissabte i amb ganes d’aconseguir la 19a victòria de la temporada i l’11a victòria com a local.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

Pel que fa al Barbera Team Values és un equip que encadena la segona temporada consecutiva a la Lliga EBA. El Barbera Team Values porta 15 victòries en 23 partits i està situat a la 4a posició a la classificació.

Barbera Team Values continuarà una temporada més entrenat per David Lizano i manté 8 jugadors del bloc de l’any passat (Selver Dzigal, Francesc Cairo, Luis Soumah, Maximo Castellanos, Ivan Llull, Luis López, Sergi Pérez i Albert Mas de Xaxars).  Presenten fins a 4 novetats respecte a la plantilla de la temporada passada: David Martinez (CB Pardinyes-EBA), Rafael Barbosa (Castellar- Copa Catalunya), Hernan Olaguibe (UE Sant Cugat-Copa Catalunya) i Sergi Guardia (Travelodge Swords Thunders-Irlanda).

En definitiva, és un bon equip amb gent experimentada amb talent com Sergi Guardia, Hernan Olaguibe i Francesc Cairo; i gent jove com Ivan Llull i Luis López.

El partit es disputa aquest dissabte 8 d’Abril a les 20:00 al Pavelló Barris Nord contra Barbera Team Values.

CatalanEnglishSpanish