El C.B. PARDINYES- LLEIDA afronta aquest dissabte 19 de Novembre la 8a jornada de la Lliga EBA 2016-2017. En l’anterior  jornada va guanyar a casa davant de l’AE Muro Basket Academy per 92-80. En la 8a jornada haurà de visitar la pista del CB Valls, que ve de perdre a la pista del Physic CB Igualada per 73-49.

Pel que fa a la plantilla, el C.B. Pardinyes-Lleida disposarà de tots els seus efectius. Això suposa que  Gerard Encuentra disposarà  dels cinc jugadors incorporats al club aquesta temporada (Xavier Mendiburu, Jaime Aventin (Força Lleida-Junior), Ruben Fernandez (Alpicat-Copa Catalunya), Pablo Gracia (Cintra Plasencia-EBA) i Kregor Hermet (Audentese SG -Estonia)) i els set del bloc de l’any passat  (Pau López, Sergi Ruiz, Oriol Jorge, Alejandro Garcia, Carlos Gasque, Edu Villacampa i Adrià Rivas).

Després d’aconseguir la sisena victòria consecutiva, l’equip vol aconseguir la victòria i d’aquesta manera continuar amb la bona dinàmica com a visitant. Malgrat això, sap que aquesta setmana té un altre partit important fora de casa a la pista del CB Valls, que continuar invicte a casa.  Però, les sensacions són positives de cara al partit d’aquest dissabte i amb ganes d’aconseguir la setena victòria de la temporada i la quarta victòria com a visitant.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

Pel que fa al CB Valls és un equip recent ascendit la Lliga EBA, després de competir la temporada passada a Copa Catalunya. El CB Valls porta 3 victòries en 7 partits i està situat a l’11a posició a la classificació.

CB Valls  estara  entrenat aquesta temporada pel mateix entrenador Francesc Xavier Canals i manté 6 jugadors del bloc de l’any passat (Jordi Llagostera, Miguel Gonzalez, Alex Alba, Jonathan Medina, Oscar Ngomo i Josep Sole). Presenten fins a 5 novetats respecte a la plantilla de la temporada passada: Marti Viader i Jordi Andreu (CB Valls “B”-2a Catalana), Alex Medina (CB Tarragona Jr), Fernando Boada (CB Tarragona- Leb Plata) i Josep Juan Miguel (AB El Vendrell – Copa Catalunya).

En definitiva, és un bon equip amb gent experimentada amb talent com Alejandra Alba i Josep Juan Miguel; i gent jove com Oscar Ngomo, Fernando Boada i Alex Medina.

El partit es disputa aquest dissabte 19 de Novembre a les 17:45 al Pabellón Joana Ballart contra CB Valls Nutrion.

CatalanEnglishSpanish