El primer equip del C.B. Pardinyes ha perdut aquest dissabte a casa davant del Recambios Gaudi CB Mollet, en la 1ª Jornada de la Lliga EBA 2016-2017, per 83 a 90 i d’aquesta manera inicia la Lliga EBA amb derrota. El partit ha estat marcat per la diferència adquirida pels visitants en el primer quart i que ha anat mantenint pràcticament tot el partit.

El partit ha començat igualat entre els dos equips, on els atacs estaven superant les defenses respectives. La igualtat s’ha mantingut durant bona part del primer quart, però en els darrers minuts del quart, les pèrdues de pilota dels locals han permès cistelles fàcils dels visitants i d’aquesta manera, el CB Mollet agafés una diferència al final del primer quart de 7 punts a favor (17 a 24). En el segon quart, el CB Pardinyes pujava la seva intensitat defensiva, on destacar la bona defensa desplegada sobre els jugadors interiors de Mollet, i aconseguia retallar diferències, fins al punt d’igualar el marcador. Però, els visitants, a través de l’encert des de la línia de tirs lliures i de les transicions ofensives, aconseguien en els darrers minuts del quart torna a ampliar la diferència. El CB Pardinyes arribava al descans perdent per 4 punts (40 a 44).

A la tornada dels vestidors, es veia una igualtat entre els dos equips, però on l’encert ofensiu per part dels dos era molt elevat, malgrat les bones defenses realitzades per aquests. Cal destacar, el gran encert en aquest quart, dels visitants en la línia de 3 punts. Malgrat aquest encert ofensiu, les diferències en el marcador es situaven entre els 4 i 7 punts a favor de l’equip de Mollet. Els groc i negres finalitzaven el tercer quart perdent per 64 a 71. En el darrer quart, es continua veient aquesta igualtat, però el C.B. Pardinyes mantenia el seu nivell defensiu i que li permetia situar-se a 3 punts a falta de pocs minuts per finalitzar el partit. En aquests minuts de final, els locals han tingut llançaments per igualar el matx, però no han tingut encert. Per contra, els visitants, a través de transicions ràpides acompanyades d’encert en el llançament i de l’encert des de la línia de tirs lliures, han aconseguit ampliar la diferència i mantenir-la fins al final. Al final, derrota del primer equip del CB Pardinyes per 83 a 90 davant d’un bon rival com és el Recambios Gaudi CB Mollet. Malgrat la derrota, els groc i negres han competit fins al final i donant una bona imatge en la seva estrena a casa a la Lliga EBA 2016-2017.

83 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Hermet (17), Gracia (12), Rivas (2), Ruiz (3), Jorge (12), Lopez (8), Fernandez (9), Garcia (3),  Gasque (9), Villacampa (-), Mendiburu (8).

90 RECAMBIOS GAUDI CB MOLLET: Ferrer (11), Costa (16), Espuña (10), Vilanova (11), Griso (6), Baques (3), T  orres (-), Coego (16), Gomez (17), Rabasso (-).

CATEGORIA: 1a Jornada Lliga EBA

ÀRBITRES: Girbal X. / Monclus H.

PARCIALS: 17-24; 23-20; 24-27; 19-19;

Estadístiques partit

C.B.Pardinyes jugarà, dissabte 8 d’Octubre del 2016, la 2a Jornada de la Lliga EBA C-B al Pavelló Municipal Sant Adrià de Besos davant del U.B. Sant Adrià “A” a partir de les 20:00h.