El primer equip del C.B. Pardinyes ha perdut aquest dissabte davant del BC Martorell-Solvin, en el partit corresponent a les semifinals de la final a quatre del grup C de la Lliga EBA, per 88 a 84. El partit ha estat marcat per una bona segona part dels grocs i negres que ha estat a punt de permetre’s endur-se la victòria, malgrat anar pràcticament tot el partit per sota al marcador, amb una diferència desfavorable que ha arribat a ser de 14 punts. Però, un triple visitant als darrers segons ha decantat el matx a favor dels martorellencs.

El matx ha començat amb un domini clar en el ritme de joc per part del BC Martorell, el qual ha desplegat un alt nivell defensiu que ha incomodat el joc dinàmic dels groc i negres  i alhora tenien un elevat encert en atac. Per contra, els groc i negres començaven el partit amb problemes en el rebot i alhora tenien problemes per desplegar el gran joc ofensiu, que s’ha pogut veure durant la temporada. Amb tot això, els groc i negres finalitzaven el primer quart perdent per 7 punts. En el segon període, el CB Pardinyes ha pujat el seu nivell defensiu, el que ha provocat que el parcial d’aquest quart fos més igualat. Però, durant el quart, els martorellencs han arribat ha guanyar per 14 punts. No obstant, els lleidatans han reaccionat,  gràcies a accions positives en defensa i acompanyat d’un increment en l’encert a cistella, que ha provocat que el CB Pardinyes arribés al descans perdent per 9 punts (46 a 39).

En la represa del matx, els groc i negres incrementaven molt més el seu nivell defensiu  i alhora ràpides transicions ofensives i l’encert des de la llarga distància i permetia aconseguien igualar el matx i fins i tot, donar-li la volta al marcador. Però, en el tram final, els jugadors del Martorell reaccionaven i aconseguien finalitzar el tercer quart per davant al marcador (66-64).  En el darrer quart, es veia una gran igualtat entre els dos equips, amb molts intercanvis en el marcador però, amb mínimes diferències favorables per cada equip. Els dos equips han desplegat el seu millor joc tant en atac com en defensa. Però, un triple del BC Martorell, en concret, d’Àlex Hernandez, a falta de 26 segons per finalitzar el matx ha acabat decantat la victòria cap a el costat d’aquests. Al final, derrota del primer equip del C.B. Pardinyes per 88-84. D’aquesta manera, el C.B. Pardinyes queda eliminat a les semifinals de la final a quatre del grup C de la Lliga EBA, després d’accedir per primer cop a la seva historia en aquesta ronda. Demà diumenge disputarà el partit pel 3r i 4r lloc contra el Recambios Gaudi CB Mollet, que ve de perdre contra el Flanigan Calvia  (74-83).

88 BC MARTORELL-SOLVIN: Jou (5), Hernandez (14), Blanco(-), Morales (17), Piedade(5), Fuentes (3), Oliva (21), Bernadi (8), Mayot (6), Jofresa (9), Fusalba (-).

84 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Lafuente (-), Ruiz (-), Jorge (-), Lopez (13), Fernandez (9), Rivas (5), Garcia (-), Gracia (-), Mendiburu (19), Hermet (16), Villacampa (12), Gasque (10).

CATEGORIA: Semifinals Final a Quatre Lliga EBA Grup C

ÀRBITRES: Hermida M. / Chiva M.

PARCIALS: 24-17; 22-20; 20-27; 22-20;