Un inici amb molts nervis per part dels dos equips va portar la igualtat al marcador al minut 8 del primer quart. A partir d’aquest moment i fins la mitja part el partit va ser completament de l’equip local. El CBP Lleida va baixar els braços i no ficava cap problema a l’equip rival després de varies cistelles fàcils fallades.

La segona part va ser completament diferent, els visitants van portar el ritme de partit i la iniciativa des del moment que van sortir del vestuari fins al final del tercer quart. Això els va ficar 1 punt a dalt a l’electrònic. L’últim quart va estar competit cara o creu i la inèrcia de la remuntada i el saber estar a pista dels de Lleida els va donar el partit. La parella arbitral va estar a l’alçada del encontre i les aficions van gaudir esportivament d’una tarda de bàsquet.

59 CB CORNELLÀ “B”: Benavent (13), Ruiz(11), Abaris(12), Martos(-), Raventos(-), Couto(7), Martínez(5), Roig(-), Gomez(3).

61 CBP LLEIDA: Benavente (20), Díaz (-), Ortega (-), Ariño(5), Mauri(2), Broto(10), Solsona(-), D. Sarrate(5), P. Sarrate(15), Ibars(-), Varela(4).

CATEGORIA: Cadet Masculi 1er Any

ÀRBITRES: Martinez A./ Aparicio X.

PARCIALS: 17-9; 17-12; 9-23; 16-17;

CatalanEnglishSpanish