Es va poder veure un joc en equip de forma general que va anar de menys a més. Bones defenses individuals i una bona pressió tota la pista els van ajudar a realitzar contraatacs per anotar a l’equip visitant. Amb passes i un joc col·lectiu molt agradable als ulls dels pares, mares i per part d’ells mateixos sobretot, que els van fer anar cap a dalt en tot moment.

El partit va ser dominat per l’equip visitant des de el principi, tot i això l’equip local lluitava i gràcies a l’encert exterior els va ajudar ha trobar punts sobretot en el últim període.

Al final, l’esforç defensiu per part dels nens i nena de Pardinyes es el que va fer decantar la balança.  Ara toca trobar una continuïtat en la feina feta fins a dia d’avui i seguir millorant i aprenent, i sobretot a gaudir d’aquest esport!

35 ROCA BORRAS CAPPONT GROC: Aziz,T (2); Puertas,A (-); Pellisa, P.M (-); Santiveri (-); Chacon,G (-); Puig, G (7); Martin,V (7); Ruano,R (12); Sarrat,G (5); Blanch,A (-); Seijo,R (2)

80 CB PARDINYES GROC-LLEIDA: Ramirez,M (7); Gomez,I (10), Ibars,M (21); Capell,P (9); Capell,M (14); Ribes,N (11); Cobos,X (8); Sans,A (-); Carrera,D (-); Dobric (-)

CATEGORIA: PreMini Masculi Grup 2

ÀRBITRE: Garcia C.A.

PARCIALS: 0-10; 4-12; 1-6; 10-15; 2-18; 5-11; 0-6; 13-2

CatalanEnglishSpanish