Partit entre el ROCA BORRAS-CAPPONT contra l’Infantil Negre del C.B.PARDINYES, amb victòria pels de Cappont  per 76 a 44.

El partit va començar amb els de Pardinyes molt adormits i amb poques ganes, cosa que va fer que els de Cappont agafessin avantatge al marcador. Tot i el desavantatge, els de Pardinyes van despertar i van pujar la defensa per intentar remuntar, arribant al descans 42 a 19.

Desprès de la dolenta primera part dels de Pardinyes, a la segona, van sortir amb més ganes i van pujar tan el nivell defensiu com ofensiu, demostrant el seu millor joc. Tot i la gran pujada de nivell des de Pardinyes, un gran Cappont es va emportar la victòria per un marcador final de 76 a 44.

76 ROCA BORRÀS CAPPONT (PRE): Mendez (16), Arevalo (3), Sisteré (2), Iturbe(6), Piqué (6), Mola (-), Huguet (7), Sabaté (11), Carucero (2), Puig (8), Sanchez (3), Gallart (2).

44 CB PARDINYES NEGRE-LLEIDA: Hidalgo (3), Escribano (15), Escola (4), Jordan(8), Diarra (4), Badia (-), Portoles (4), Farre (6), Bordes (-), Da Silva (4).

CATEGORIA: Infantil Masculi Grup 7

ÀRBITRE: Soteras O.

PARCIALS: 23-09; 19-10;16-12;18-13;