El CB PARDINYES NEGRE va perdre contra el CAPPONT (Pre).  Partit molt intens, jugat amb un alt nivell d’intensitat, caracteritzat per una molt bona actitud. Els jugadors van mostrar un treball constant durant el matx. Un partit amb un resultat enganyós, ja que va ser molt ajustat al llarg del partit.

Des d’un bon inici, el partit va estar marcat per parcials molt igualats. L’equip local, tot i tenir un mínim avantatge durant el partit, va ser incapaç de trencar–lo i va aconseguir un cert coixí de punts fins al 6é quart.

Tot i la bona intenció, el ritme i la voluntat de l’equip del CB PARDINYES… el desencert en moments claus i la manca de concentració els va passar factura. La suma de diversos detalls els va sentenciar. Resultat final 57 a 44.

57 ROCA BORRÀS CAPPONT (PRE): Tamarit (10), Arevalo (3), Sisteré (10), Iturbe(4), Mor (5), Mola (4), Huget (7), Sabaté (5), Carucero (2), Puig (5), Sanchez (2), Gallart (-).

44 CB PARDINYES NEGRE-LLEIDA:  Berenguer (6), Hidalgo (-), Escribano (12), Escola (6), Diarra (4),Badia (-), Marco (12), Portoles (-), Farré (2), Bordes (-), Da Silva (2).

CATEGORIA: Infantil Masculi Grup 4

ÀRBITRE: Caelles A.

PARCIALS: 17-11; 12-12; 15-12; 13-9;

 

CatalanEnglishSpanish