Partit molt vistós i competit el jugat entre el Cappont i el Pardinyes, en el que finalment es va imposar el Cappont per 74-58.El marcador no reflecteix la igualtat i el bon partit del Pardinyes, que va donar la cara i va competir molt bé contra un molt bon equip.

Li va costar entrar al partit al Pardinyes que fins al min. 5 i amb un 6-0 no va anotar la primera cistella. A partir d’aquí, els jugadors van anar agafant confiança i van desplegar un bon joc. Igualtat al primer quart (10-6). Al segon quart, poc a poc el Pardinyes va anar agafant el ritme del partit i guanyava el quart i es ficava per davant del marcador al descans (27-30).

Bon tercer quart del Pardinyes, amb un pletòric Solsona autor de 25 punts al partit, i que a base de triples i tirs lliures eixamplava distàncies al quart (29-37, min. 23) si bé el Cappont tirant de qualitat i encert estava al partit i equilibrava el quart (42-45, min. 30). El partit entrava en una fase de màxima tensió, amb divereses tècniques pitades als jugadors, i el Cappont treia profit d’aquesta situació, i amb una ratxa d’encert de triples i un parcial d’11-0 ficava el partit molt difícil pel Pardinyes que ho va intentar a la desesperada però, sense premi.

En resum, 35 molt bons minuts del Pardinyes que va ficar contra les cordes al Cappont, probablement el millor equip del grup, i que va castigar al marcador un Pardinyes mereixedor de molt més.

74 ROCA BORRÀS-CAPPONT: Vivo, L. (7); Lobateras, A.(-); Criado, P. (13); Rodríguez, E. (2); Carrera, J. (20); Gómez, J.(-); Suditu, G.(-); Luengo, A.(-); Cosmin, C. (4); Reverter, X. (4); Gil, J. (2); Sierra, V. (20).

58 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES-LLEIDA GROC: Benítez, A. (4); Balsells, H. (4); Plana, A. (-); Zheng, L. (9); Alandete, A.(-); Capdevila, O. (10); Radulescu, A.(-); Solsona, G. (25); Rodríguez, A. (1); Alsinet, A. (5).

CATEGORIA: 1a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Garcia J.

PARCIALS: 10-6; 17-24; 15-15; 32-13;