Partit que vàrem començar molt adormits i així ho va reflectir el marcador del primer quart, amb un 7-1 en contra. Al segon quart vam seguir igual, excepte cap al final que vàrem despertar un mica, però tot hi així la dinàmica del partit no va ser bona. Ens va costar molt moure la pilota en atac i com a conseqüència no trobàvem opcions clares de tir. A pesar dels nostres problemes en atac, la defensa va ser bona, a excepció dels primers minuts on vam concedir masses segones oportunitats, en cap moment se’ns van escapar gaire en el marcador. I aquest fet ens va permetre que mica en mica retalléssim distàncies i ens fiquéssim a tant sols 2 punts per sota al final del sisè període . Tot i així, un desencert per ambdues parts en els últims 10 minuts va fer que la victòria acabes sent per al Calaf. Finalment, donar les gràcies al mini que va venir a jugar amb nosaltres, que ens va ajudar durant el partit, gràcies.

40 C.B. CALAF: Raurich (5), Esquius (-), El Yamyaqui (7), Serrano (6), Casellas (-), Sorribas(5), Riosca (2), Estany (-), Caballol (15)

37 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES- LLEIDA NEGRE: Tersa (5), Peralta (16), Jordan (4), Hu (-), Daurich (-), Ibars (2), Nadal (7), Suárez (4)

CATEGORIA: PreInfantil Masculi

ÀRBITRE: Soriano M.A.

PARCIALS: 16-7; 10-12; 8-13; 6-5