Partit igualadísim i molt disputat  (fins a 4  prórroges), on l’equip que es va ficar menys nerviós i va anar a guanyar el partit, va aconseguir la victòria. Desde el primer quart, els grocs i negres vam estar disputant el matx, amb petites desconexions que ens van fer anar per sota en el marcador però, vam lluitat i vam aconseguir donar la volta ràpidament al marcador. A la sortida del tercer quart, els locals van sortir adormits i els visitants ho van saber aprofitar molt bé. Una bona sortida del quart periode ens van fer aconseguir l’empat. Al temps extra,les forçes i les expulsions no ens van acompañar però, els grocs van lluitar  fins a 4 prórroges, al 8 període un parcial de 1-12, va fer que els visitants s’emportessin una victòria molt treballada. Cal felicitar als jugadors per l’esforç i el treball fet, si continúem jugant aixi estic segur que guanyarem més partits.

62  ILERDAUTO NISSAN PARDINYES-LLEIDA NEGRE: M.Balsells(15), N.Escribano (4), M.Jordan(2), A.Ricart(12), J.Masich(6), N.Bube(5), A.Marco (6), M.Portoles(-), G.Figuerola(5), J.Muñoz(-), O.Da Silva(-).J.Muñoz (-), A.Marco (9), O.DaSilva (2).

73 CN TÀRREGA “B”: O.Roca(7), D.Sanchez (4), P.Tuges(5), M.Gamez (16), P.Valls(10), X. Etchambadi (16), J.Muntane(2), A.Bautista (-), P.Fitu (4).

CATEGORIA: 1a Fase Cadet Masculi

ÀRBITRE: Ugidos A.

PARCIALS: 10-12; 15-18; 5-14; 13-9; 19-30