Un partit molt disputat entre el Ilerdauto Nissan Cadet Negre i  el BC Andorra «C», dos equips que lluiten per quedar primers de grup. Desde el primer minut del partit, els visitants van portar el ritme amb una pressió molt intensa tota la pista i uns contraatacs molt ràpidd; per contra, els grocs i negres van sortir adormits i amb poc encert a canasta.El segon quart va ser més igualat, on els locals van poder parar els seus contraatacs i van recuperar la confiança en atac i en defensa,gràcies això van arribar al descans amb una diferencia de -10 punts. Una mala sortida del descans i petites desconexions els van deixar sense opcions de lluitar el partit amb un parcial de (13-22) i al darrer quart, la falta de rotació i el cansanci acumulat van fer que els visitants guanyessin el partit.  Ens queda molts partits i estem treballant en una bona dinàmica si continuem aixi les victories arribaran.

50 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES-LLEIDA NEGRE: M.Jordan(2), A.Ricart(19), N.Bube(7), A.Marco(7), M.Portoles(-) G.Figuerola(-), J.Muñoz(-),O.Da Silva(17).

70 BC MORABANC ANDORRA “C”: D.Gomez(19), J.Moreno(10), D.Blanch(6), A.Garcia(-), L.Garcia(4), J.Costabell(8), M.Agusti(6), L.Garaud(2), J.Basalla(5).

CATEGORIA: 2a Fase Cadet Masculi

ÀRBITRE: Martin F.J.

PARCIALS: 6-19; 18-15; 13-22; 13-14