El Cadet Groc del Pardinyes va perdre contra el Tremp per 32-44, en un dels seus pitjors partits de la temporada, tal i com reflecteix el marcador, amb la pitjor anotació de l’any.

El Pardinyes va estar molt espés i imprecís en el seu joc, sense encert ni concentració com demostren el baix percentatge en tirs lliures (2/18). Així, el ritme i el control del partit el va portar en tot moment el Tremp, que sabia anul.lar el joc interior local amb una defensa molt tancada i deixant sols als jugadors de perímetre que no estaven encertats. La estratègia els hi va sortir bé.

Els dos primers parcials són pel Tremp (7-13 i 8-15), arribant-se a una màxima diferència de 15 començat el tercer quart (15-30, min. 21). Però, una reacció del Pardinyes el va ficar a 5 punts (30-35, min.32). Però, no era el dia del Pardinyes i novament un parcial visitant de 2-9 als darrers minuts sentenciava el partit (32-44 final).

32 CB PARDINYES GROC-LLEIDA: Pelegrina (8), Teixidó (-), López (2), Cuéllar (-), Plaza (7), Rodríguez (6), Quiroga (-), Perdices (-), Barta (-), Alsinet (5), González (2), Lavergne (2).

44 C.B. TREMP: Carmona, J.A. (18); Lisowys, G. (-); Reyes, F. (6); Gabarro, J. (-); Pont, A. (-); Escudé, N. (6); Bresco, R. (8); Catalán, G. (-); Carracelas, P. (6)

CATEGORIA: Cadet Masculi Grup 4

ÀRBITRE: Tor K.

PARCIALS: 7-13; 8-15; 11-6; 6-10;