El Cadet Groc del Pardinyes va tancar la primera fase de la lliga amb una derrota davant un rival directe a la classificació com és el Tàrrega pel resultat de 43 a 50.

El partit va ser molt irregular per part del Pardinyes i amb dinàmiques canviants, però molt igualat i competit. Així, el Pardinyes se’n va endur els dos primers quarts pel mateix resultat (13-11) i arribava al descans amb lleuger avantatge (26-22), però el joc no era fluid i el Tàrrega li tenia presa la mesura al Pardinyes, superior en el joc interior, però superat en encert i joc en camp obert del Tàrrega.

Petit estirada del Pardinyes a l’inici del tercer quart i màxim avantatge del partit en el minut 25 (33-24), però aquí va aparèixer el Tàrrega que amb un parcial de 2-12 va acabar el quart  per davant al marcador (35-36). El darrer quart, el va saber jugar molt bé el Tàrrega aprofitant les imprecisions i desencert del Pardinyes acabant guanyant el quart (8-14) i el partit.

43 C.B. PARDINYES GROC-LLEIDA: Pelegrina (-), López (8), Cuéllar (-), Rodríguez (17), Quiroga (3), Perdices (6), Alsinet (6), González (3), Lavergne (-).

50 C.N. TÀRREGA: Etxamendi, X. (-); Sánchez, D. (-); Costa, D. (11); Farré, J. (-); Gámez, M. (-); Verge, E. (9); Verge, P. (12); Martínez, H. (10); Aiguadé, J. (6); Vila, P.(2); Martínez, O. (-); Rodríguez (-).

CATEGORIA: Cadet Masculi Grup 2

ÀRBITRE: Rue M.

PARCIALS: 13-11; 13-11; 9-14; 8-14;