El Cadet Groc del Pardinyes va guanyar al Sicoris còmodament per 66 a 32, en un partit en el que tot i el resultat, el Pardinyes no va exhibir el seu millor joc, i va estar desencertat i poc brillant en atac.

Tot el mèrit de la victòria cal donar-li a la pressionant defensa que va dur a terme el Pardinyes, que no va deixar opció al Sícoris durant els tres primers quarts. Al descans es va arribar amb un clar i definitiu 32 a 10. El tercer quart va seguir amb la mateixa tònica eixamplant diferències (51-16). Només una petita relaxació del Pardinyes amb el partit ja decidit, va fer que el Sícoris arribés a guanyar el quart (15-16), però insuficient per inquietar al Pardinyes amb el partit ja resolt.

66 CB PARDINYES GROC-LLEIDA: Pelegrina (2), Tesán (23), Teixidó (-), López (2), Cuéllar (2), Plaza (16), Rodríguez (8), Quiroga (3), Perdices (7), Barta (3), Alsinet (-),Lavergne (-)

32 SICORIS: Vidal, R. (2); Guiu, M. (-); Perna, R. (4); Hernández, V. (-); Blázquez, O. (8); Sellart, A. (4); Boneu, A. (-); González, A. (5); Gilart, A. (-); Cases, S. (-); Paredes, A. (9); Badia, G.(-).

CATEGORIA: Cadet Masculi Grup 2

ÀRBITRE: De Toledo C.W.

PARCIALS: 18-4; 14-6; 19-6; 15-16;