El passat diumenge, dia 4 de febrer es va disputar un magnífic partit entre el C.B. Pardinyes Groc i el Maristes Montserrat 02 de la categoria cadet. L’equip del barri de Pardinyes, s’enfrontava contra el líder, per tercer cop durant aquesta temporada, amb l’objectiu de canviar la dinàmica dels darrers partits, ens els que va arribar a perdre de 30 punts de diferència.

Per l’altra banda, el Maristes Montserrat02, es presentava a casa del sisè classificat amb una baixa important. Va ser un partit molt intens, en el que els aficionats van poder gaudir d’un enfrontament amb un elevat ritme ofensiu i el plantejament de múltiples variants defensives per part dels dos equips, que finalment van donar la victòria més que merescuda, al Club Bàsquet Pardinyes per 63 a 58.

Felicitar a tot l’equip cadet groc del CB Pardinyes pel magnífic partit disputat. Enhorabona i a seguir millorant!

63 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES-LLEIDA GROC: Plana (23), Rosell (13), Grau (6), Solsona (2), Bosch (-), Ribes (3),  Romero (7), Oro (-), Domingo (2), Bañeres (2), Rebollo (-).

58 MARISTES MONTSERRAT LLEIDA 02: Salanova (9), Barroso (13), Vidal (4), Pallas (2), Peralta (18), Paredes (8), Porras (8), Pallas (-), Sellart (-), Uriola (-).

CATEGORIA: 1a Fase Cadet Masculi

ÀRBITRE: Vega C.

PARCIALS: 9-16; 14-13; 22-18; 18-11

CatalanEnglishSpanish