Partit intens i molt competit el que van oferir el Pardinyes i el Maristes i que se’n van endur els col·legials per 44 a 51.

Molt bona sortida del Maristes que va sorprendre a un Pardinyes amb un parcial de 0-9. Poc a poc, el Pardinyes va anar entrant al partit i el va eixugar tornant-li un parcial de 15-1. Una nova estirada del Maristes ficava el 15-18 al primer quart. La intensitat i la igualtat va ser total al segon quart. El joc no era brillant amb moltes imprecisions per ambdós equips i es va arribar al descans amb lleuger avantatge visitant (24-27).

El tercer quart el va guanyar el Maristes, amb un Peralta dominador, autor de 12 dels 14 punts del seu equip en aquest quart i marcador de 33-41. El Maristes va saber administrar aquesta renda fins al final, amb un Pardinyes erràtic i desconegut, que tot i l’esforç, no va tindré la concentració i encert necessaris. Final 44-51.

44 CB PARDINYES GROC-LLEIDA: Pelegrina (1), Teixidó (-), López (2), Cuéllar (-), Plaza (6), Rodríguez (17), Quiroga (4), Barta (-), Alsinet (2), González (4), Lavergne (8).

51 CE MARISTES MONTSERRAT:  Salanova, P. (-); Barroso, F. (11); Pallàs, O. (9); Ricart, E. (-); Pardell, R. (1); Peralta, A. (25); Pallàs, B. (-); Porras, A. (5); Urcola, P. (-).

CATEGORIA: Cadet Masculi Grup 2

ÀRBITRE: Martin F.J.

PARCIALS: 15-18; 9-9; 9-14; 11-10;