El Cadet Groc del C.B. Pardinyes va perdre contra el Força Lleida “B” per 39-50 en un partit que es va trencar en el segon quart.

El primer quart va ser igualat, i amb un intercanvi de cistelles, s’avançava lleugerament el Força Lleida per 5 punts (7-12). A la represa, un parcial de 0-15 va deixar als groc i negres clavats amb 9 punts, es va passar del 9 a 12 al 9 a 27 amb els jugadors del Pardinyes totalment bloquejats i desbordats pel Força Lleida en aquest quart. En els instants finals del quart, una petita reacció del Pardinyes (6-0) deixava el marcador al descans en 15 a 27.

Va despertar el Pardinyes al tercer quart i amb una gran reacció al final del quart (parcial de 9-0), es va tornar a ficar al partit (30-34, min. 30).Però, el Força Lleida va aguantar bé, i una nova estirada al darrer quart va deixar ja sense marge de reacció al C.B. Pardinyes. El resultat final va ser 39 a 50.

39 CB PARDINYES GROC-LLEIDA: Pelegrina (5), Tesán (9), Teixidó (-), López (5), Cuéllar (-), Plaza (4), Rodríguez (12), Quiroga (1), Perdices (-), Barta (-), Alsinet (3), González (-).

50 TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA CE “B”: Sarrat (3), Grau (2), Ortega (3), Ribes (-), Domingo (-), Ordovas (3), Bernat (11), Sobrepere (1), Solsona J. (4), Solsona P. (21), Oró (-), Ariño (2).

CATEGORIA: Cadet Masculi Grup 2

ÀRBITRE: Jimenez M.

PARCIALS: 7-12; 8-15; 15-7; 9-16;