El Cadet Groc del Pardinyes va guanyar de manera contundent al Borges per 67 a 26, en un partit que va quedar decidit a la primera part.

La sortida va ser molt bona per part del Pardinyes però, el Borges es va mostrar combatiu i ficat al partit en el primer quart (19-11). En el segon, els locals ja van marcar diferències amb un parcial de 18-4 al quart que va deixar sentenciat el matx.

La resta del partit va ser un tràmit pel Pardinyes, tot i els esforços del Borges plantejant defenses alternatives però, sense gaire èxit. Bon joc de conjunt del Cadet Groc de Pardinyes contra un rival que va lluitar però, no va poder amb la qualitat dels visitants.

67 CB PARDINYES GROC-LLEIDA: Pelegrina (8), Teixidó (-), López (2), Cuéllar (2), Plaza (19), Rodríguez (11), Quiroga (6), Perdices (4), Barta (-), Alsinet (3), González (8), Lavergne (4).

26 CB BORGES GARRIGUES:  Zbucea, A.F. (-); Villa, J. (-);  Segarra, R. (-); Cristurean, R.E. (2); Zamora, E. (3); Quintana, P. (2); Sans, F. (15); Oriol, R. (-); Zamora, U. (4).

CATEGORIA: Cadet Masculi Grup 2

ÀRBITRE: Fontova J.

PARCIALS: 19-11; 18-4; 15-6; 15-5;