El passat diumenge 15 d’Abril es va disputar el partit entre el C.B Pardinyes Groc i el Binèfar de categoria cadet.  Els dos equips, van plantejar un gran partit de manera defensiva, com ofensiva. L’equip de Pardinyes pressionava amb una elevada intensitat, amb diferents tipus de sistemes defensius, que els va permetre provocar moltes pèrdues de pilota a l’equip visitant, que es materialitzaven en cistelles al contraatac a favor de l’equip local. Però, tot i la diferència en el marcador, l’equip visitant no va deixar de treballar i lluitar en cap moment. Cal mencionar la gran solidesa defensiva de de l’equip de Pardinyes  i la bona actuació ofensiva del Jugador Joel Romero (19 punts).

61 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES LLEIDA-GROC: Plana (14), Grau (4), Solsona (5), Bosch (4), Ribes (-),Romero (19) Oro (-), Domingo (7), Bañeres (-), Rosell (5), Ariño (-), Rebollo (3)

48 MAZANA GRUPO EMPRESARIAL BINEFAR: Marco (-), De Jesus (11), Hadj (11), Lles (-), Solano (3), Barber (12), Padilla (-), Ibarz (9), Besson (6), Lalana (3), Roig (-), Marco (2).

CATEGORIA: 1a Fase Cadet Masculi

ÀRBITRE: Jimenez M.

PARCIALS: 13-11; 17-10; 17-15; 14-12

CatalanEnglishSpanish