Partit intens i de bon nivell el que van oferir els cadets de Pardinyes i Bellpuig, però que es va endur un Bellpuig de nivell superior i que va trencar el partit al segon quart.

Bona sortida del Pardinyes, molt concentrat i encertat desplegant un bon joc de conjunt. A la defensa pressionant del Bellpuig trobava sortida amb fluidesa i igualava el quart (15-15). Daltabaix al segon quart dels locals, que amb un Bellpuig pletòric de forces va aprofitar la desconcentració del Pardinyes per recuperar pilotes i castigar les errades del Pardinyes. Demolidor parcial de 13-30 al quart que deixava el partit decidit al descans (28-45).

El Pardinyes no va baixar els braços i va lluitar fins el final davant un rival que no afluixava el ritme. Parcial ja més igualat al tercer quart (11-18) però, que eixamplava diferències (39-63). El darrer quart va ser el del honor pel Pardinyes que se l’enduia per la mínima (16-15) donant però, una bona imatge com a equip.

55 CB PARDINYES GROC-LLEIDA: Pelegrina (3),López (6), Cuéllar (-), Plaza (12), Rodríguez (19), Quiroga (2), Perdices (6), Barta (-), Alsinet (1), González (6),Lavergne (-).

78 BARBERIA ALBERT CB BELLPUIG: Martí, D. (17); Pons, B. (19); Solana, M. (-); Fabregat, M. (13); Petit, S. (-); Salesi, S. (4) ; Safont, M. (-); Minguell, N. (6); Safont, A.(-); Sisteró, F. (19).

CATEGORIA: Cadet Masculi Grup 4

ÀRBITRE: Soteras O.

PARCIALS: 15-15; 13-30; 11-18; 16-15;