Partit intens i de bon nivell, el que van oferir els cadets de Pardinyes i Bellpuig, i que se’n va endur finalment els de l’Urgell per 50 a 58. Va ser un partit d’anotació baixa, però de bones accions per ambdós equips i d’alternances en el joc.

Sortia bé el Pardinyes amb un parcial de 6-0, però el Bellpuig responia bé amb un triple i escurçava el marcador al final del primer quart (10-8). El Bellpuig va prèmer l’accelerador i s’emportava el segon quart clarament arribant-se al descans 23 a 29.

Els locals no donaven el braç a tòrcer i s’enduien el tercer parcial per 11-7 i s’igualava el matx (34-36, min. 30). El darrer quart es va jugar de poder a poder, si bé algunes errades en precipitacions i desencert local va decantar finalment el partit per al Bellpuig (50-58, final).

50 CB PARDINYES GROC-LLEIDA: Pelegrina (5), Teixidó (-), López (-), Cuéllar (-), Plaza (2), Rodríguez (17), Quiroga (8), Perdices (7), Barta (3), Alsinet (4), González (4),Lavergne (-).

58 PAPERS CB BELLPUIG:  Torres, M.(-); Fontanet, G.(2); Estiarte, A.(5); Torres, I.(17); Saladrigues, P.(15); García, A.(-); Verdaguer, R.(14); Segarra, G.(4); Estiarte, P.(-).

CATEGORIA: Cadet Masculi Grup 2

ÀRBITRE: Doblas A.

PARCIALS: 10-8; 13-21; 11-7; 16-22;