El passat dissabte 12 de maig es va disputar l’últim partit de la lliga regular cadet territorial entre el Ilerdauto NISSAN Pardinyes Lleida cadet groc i C.B Balaguer. L’equip lleidatà, necessitava la victòria per aconseguir el lideratge, i així tenir opcions d’accedir a la final a 4 territorial.

L’enfrontament va començar molt igualat amb molts errors no forçats per part dels dos equips. A partir del segon quart, els jugadors de Pardinyes demostraren tenir les idees molt clares, tant en defensa com en atac. Van mostrar una intensitat i concentració molt superior a la de l’equip visitant, que va ser decisiu en la continuïtat del partit. Felicitar a l’equip local per la progressió al llarg de la temporada.

79 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES- LLEIDA GROCPlana (12), Ariño (4), Rosell (6), Solsona (6), Bosch (8), Ribes (4),  Romero (12), Oro (2), Domingo (6),  Grau (9), Bañeres (8).

48 SEGREVEST CB BALAGUER: Garcia(5), Castellarnau (1), Viso (-), Lorenzo (5), Oltra (-), Hervas (-), Buergues (7) Solans (-),Farre (15), De Rio (7), Tresant (2).

CATEGORIA: 2a Fase Cadet Masculi

ÀRBITRE: Farran A.

PARCIALS: 18-14; 19-7; 22-11; 20-16

CatalanEnglishSpanish