El Cadet Groc del Pardinyes va guanyar el primer partit de la lliga contra el BC Morabanc Andorra “B” en un partit molt complet com ho reflecteix el marcador final 71 a 35.

El Pardinyes va sortir a per totes, i amb una defensa zonal pressionant va marcar un nivell d’intensitat molt alt que va sorprendre a l’Andorra. Els dos primers quarts van ser d’una superioritat aclaparadora del Pardinyes, que defensivament estava molt consistent i treia profit de nombroses situacions de contraatac. Al descans estava ja tot decidit (40-14).

Una lleugera relaxació del Pardinyes al tercer quart va fer que l’Andorra igualés el parcial, però el Pardinyes va tornar a prèmer l’accelerador i la diferència es va enfilar fins els 36 punts finals (71-35). Destacar el treball i esforç de tot l’equip en una victòria coral de tot el conjunt dels groc i negres.

71 CB PARDINYES GROC-LLEIDA: Pelegrina (6), Tesán (6), Lavergne (-), López (4), Cuéllar (4), Plaza (4), Rodríguez (6), Quiroga (19), Perdices (8), Barta (10), Alsinet (2), González (2)

35 B.C. MORABANC ANDORRA “B”: Palau, I.(12); Blanch, D.(5); Castillo, P.(-); Palacios, S.(2); Viana, R.(3); García, L.(4); Moliné, M.(8); Presa, A.(-); Torres, H.(2).

CATEGORIA: Cadet Masculi Grup 2

ÀRBITRE: Fontova J.

PARCIALS: 22-7; 18-7; 12-12; 19-9;