El Cadet Groc del Pardinyes va patir per imposar-se a un dur i combatiu Almenar/Alpicat, que refugiat durant molts minuts en una tancada zona fa ficar les coses difícils als de la capital.

Tot el partit va ser molt igualat, i amb molts desencerts per ambdues parts. Així, el parcial dels tres primers quarts reflectia una igualtat absoluta sense que cap equip fos capaç d’obrir una escletxa en el marcador, fins que al minut 35 i amb marcador favorable pels visitants de 50 a 52, el Pardinyes va tindre l’encert i la lucidesa que els hi va mancar durant tot el partit, i amb un parcial de 14-1 en aquests darrers 5 minuts va poder respirar i guanyar un partit que s’havia complicat molt.

64 CB PARDINYES GROC-LLEIDA: Pelegrina (-),Teixidó (-), López (-), Cuéllar (10), Plaza (11), Rodríguez (21), Quiroga (9), Perdices (6), Barta (1), Alsinet (2), González (4), Lavergne (-).

53 CB ALMENAR-ALPICAT:  Marco, A. (-); Puras, A.(10); Plana, A.(15); Abadias, A. (-); Olacia, A.(4); Malla, J. (12); Radulescu, A. (4); Marco, P. (8); Escartín, P. (-); Torres, C. (-); Vaca, R. (-).

CATEGORIA: Cadet Masculi Grup 2

ÀRBITRE: Panadero R.

PARCIALS: 18-16; 10-11; 15-16; 21-10;