El C.B. PARDINYES afronta aquest dissabte 24 de Setembre el partit de quarts de final de la Lliga Catalana, després de guanyar a la pista del BC Morabanc Andorra “B” per 76 a 81 i d’aquesta manera remuntar els 3 punts de desavantatge que van aconseguir els andorrans en el partit d’anada. El partit de quarts de final de la Lliga Catalana EBA serà aquest dissabte 24 de setembre a les 20:00 al Pavelló Barris Nord davant el BC Martorell-Solvin.

En relació a la plantilla per la temporada 2016-2017, el CB Pardinyes  ha incorporat fins a 5 jugadors nous per la present temporada. Les 5 novetats per aquesta temporada son: Xavier Mendiburu, Jaime Aventin (Força Lleida-Junior), Ruben Fernandez (Alpicat-Copa Catalunya), Pablo Gracia (Cintra Plasencia-EBA) i Kregor Hermet (Audentese SG -Estonia). Del bloc de l’any passat, s’han mantingut 7 jugadors com són Pau López, Adrià Rivas, Sergi Ruiz, Oriol Jorge, Alejandro Garcia, Edu Villacampa i Carlos Gasque.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

Pel que fa al BC Martorell-Solvin és un equip que es va classificar pels quarts de final després de guanyar al CB Santfeliuenc (70 a 87) i al CB Cerdanyola (93 a 64).

El BC Martorell-Solvin, aquesta temporada estarà dirigit pel nou entrenador Adrià Alonso, provinent del Sabadell Sant Nicolau. En referencia a la plantilla manté solament 3 jugadors del bloc de l’any passat (Mario Fuentes, Marc Bernadi i Albert Fusalba). Presenten fins a 9 novetats respecte a la plantilla de la temporada passada: Jordan Sakho, Guillem Jou, Deng Mayot i David Jofresa(Vinculats Bàsquet Manresa), Alex Blanco(Castelldefels-EBA), Alex Hernandez (Santurtzi-EBA), Cristian Oliva (Santfeliuenc-EBA), Henrique Piedade (Galitos Barreiro-Portugal) i Adria Retres (CN Terrassa-Copa Catalunya).

En definitiva, és un bon equip amb gent experimentada amb talent com Cristian Oliva i Mario Fuentes; i gent jove com Alex Hernandez, Guillem Jou i Deng Mayot.

CatalanEnglishSpanish