El primer equip del C.B. Pardinyes ha guanyat aquest divendres davant del C.A.M. Enrique Soler, en el primer partit de les fase d’ascens a Leb Plata, per 65 a 70. En un partit on els groc i negres han realitzat una bona segona part, en especial, els darrers 15 minuts, que els han permès donar la volta al marcador, després d’arribar a perdre per 11 punts.

El matx ha començat amb els dos equips molt igualats i alhora molt erràtic en atac, malgrat la bona intensitat defensiva desplegada pels dos. Amb tot això, els groc i negres finalitzaven el primer quart perdent per 1 punt (17-16). En el segon període, els jugadors del C.A.M. Enrique Soler pujaven el seu nivell defensiu i acompanyat d’una millora en atac feia que agafessin diferències al voltant dels 4-6 punts. Per contra, els groc i negres continuaven amb el bon nivell defensiu però, en atac, tenien problemes malgrat, els tirs estaven ben llançats. Amb tot això, el CB Pardinyes finalitzava el segon quart perdent per 34 a 30.

En la represa del matx, es tornava a veure molta igualtat, però els grocs i negres tenien millor encert respecte la primera part ho demostrava el parcial del tercer quart (17-20) però, aquestos  no aconseguien donar-li la volta al marcador. Cal destacar que els locals han arribat a guanyar per 11 punts al tercer quart (49-38). Però, una reacció del CB Pardinyes a través del tir exterior. Amb tot això, tram final, els locals aconseguien finalitzar el tercer quart perdent per 1 punt (51-50). En el darrer quart, el CB Pardinyes ha sortit molt més encertat, en especial, des de la línia de 3 punts, i alhora tenint una bona intensitat defensiva, feia que capgiressin el marcador i arribessin a tenir la màxima diferència favorable de 7 punts. Per contra, els locals tenien problemes ofensius i problemes en defensa. Al final, victòria del primer equip del C.B. Pardinyes per 65-70. D’aquesta manera, el C.B. Pardinyes ha iniciat la seva participació a la fase d’ascens a Leb Plata, per primer cop a la seva història, amb victòria. Demà, els grocs i negres afronten el segon partit davant el Behappy2-CB Myrtia, amfitrió de la fase d’ascens i que en el primer partit ha guanyat al CB Chantada per 57-47.

65 C.A.M. ENRIQUE SOLER: Anderson (5), Holm (1), Ramirez (-), Garcia (4), Diop (2), Terron (8), Martinez (-), El Otmani (-), Graessle (18), Gonzalez (27).

70 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Lafuente (-), Hermet (9), Gracia (6), Rivas (7), Jorge (-), Lopez (5), Fernandez (18), Garcia (-), Gasque (12), Villacampa (7), Mendiburu (6).

CATEGORIA: Lliga EBA- Fase Ascens Leb Plata

ÀRBITRES: Pelaez S. / Albacete A.A.

PARCIALS: 17-16; 17-14; 17-20; 14-20;