El primer equip del C.B. Pardinyes ha perdut en el darrer partit de la fase d’ascens a Leb Plata i de la temporada històrica del club per 73 a 67. En un partit on un mal darrer quart i la falta d’encert des de la línia exterior va acabar condemnant als groc i negres davant els gallecs.

El matx ha començat amb molta igualtat, malgrat que els groc i negres realitzaven un tram inicial de partit millor que els gallecs tant defensivament, cal destacar que deixaven als locals amb solament 14 punts anotats en el primer quart, com ofensivament, on realitzaven un bon moviment de pilota i amb bones seleccions de tir en atac. Però, el CB Chantada reaccionava amb una defensa alternativa i alhora començava a tenir bon encert des de la línia de 6,75. Amb tot això, els groc i negres finalitzaven el primer quart guanyant per 1 punt (14-15). En el segon període, els jugadors gallecs  pujaven el seu nivell defensiu i acompanyat d’un elevat encert en atac, en especial, des de la línia de 6,75 feia que li donessin la volta al marcador, i arribessin agafar una diferència al voltant dels 10-12 punts. Però, en els darrers minuts del segon quart, el CB Pardinyes retallava mínimament i arribava al descans perdent per 8 punts (37-29).

En la represa del matx, els groc i negres sortien molt més intensos en defensa, on deixaven al CB Chantada solament amb 9 punts anotats, i alhora amb una millora clara en l’encert a cistella que propiciava que li donessin la volta al marcador i finalitzessin el tercer quart guanyant per 3 punts (46-49). En el darrer quart, el CB Chantada ha sortit molt més encertat, en especial, des de la línia de 3 punts, i alhora tenint una bona intensitat defensiva, feia que capgiressin el marcador i arribessin a tornar a tenir la diferència favorable de 11 punts. Per contra, els locals tenien problemes ofensius i problemes en defensa. Al final, derrota per acabar la temporada històrica del primer equip del C.B. Pardinyes per 73-67. Els grocs i negres han realitzat la millor temporada a la Lliga EBA de la història del club, on han arribat a tenir opcions de poder ascendir a una categoria ja purament professional. En definitiva: TEMPORADON.

73 CLUB BALONCESTO CHANTADA: De Benito (7), Guerra (9), Garcia M.A.(22), Garcia M. (12), Cortes (-); Caballero M.A. (13), Knezevic (6), Sanchez (4).

67 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Lafuente (-), Hermet (16), Gracia (3), Rivas (4), Jorge (11), Lopez (10), Fernandez (7), Garcia (-), Gasque (6), Villacampa (6), Mendiburu (4).

CATEGORIA: Lliga EBA- Fase Ascens Leb Plata

ÀRBITRES: Pelaez S. / Patricio S.

PARCIALS: 14-15; 23-14; 9-20; 27-18;