El C.B. PARDINYES afronta a partir de demà divendres 19 de Maig fins al diumenge 21 de Maig a Murcia la fase d’ascens a Leb Plata. Els groc i negres debutaran demà a partir de les 18:00h davant el C.A.M. Enrique Soler, equip filial del Melilla de Leb Or. Ja dissabte 20 de Maig, disputaran el segon partit a partir de les 20:00h davant el Behappy2-CB Myrtia, equip amfitrió de la fase. I ja diumenge, darrer dia de les fases, afrontaran el tercer partit davant el Club Baloncesto Chantada a les 10:00h.

Pel que fa a la plantilla, el C.B. Pardinyes-Lleida disposarà de tots els seus efectius, exceptuant Jaime Aventin que serà baixa per lesió. Això suposa que Gerard Encuentra disposarà  dels 4 jugadors incorporats al club aquesta temporada (Javier Mendiburu, Ruben Fernandez (Alpicat-Copa Catalunya), Pablo Gracia (Cintra Plasencia-EBA) i Kregor Hermet (Audentese SG -Estonia)) i els 7 del bloc de l’any passat  (Pau López, Oriol Jorge, Sergi Ruiz, Edu Villacampa, Adrià Rivas, Alejandro Garcia i Carlos Gasque). També comptarà amb Albert Lafuente, junior del Força Lleida vinculat amb el C.B. Pardinyes.

SOBRE ELS NOSTRE RIVALS

CAM ENRIQUE SOLER

CAM ENRIQUE SOLER, equip filial del Melilla de Leb Or i que va finalizar primer classificat al grup D-A i segon classificat a la fase de classificació amb un balanç total de 18 victòries i 8 derrotes. De les 8 derrotes, 6 son com a visitant.

L’equip de Melilla esta dirigit una temporada més per Javier Nieto. En referencia a la plantilla manté solament 4 jugadors del bloc de l’any passat (Miguel Ramirez, Jose Martinez, Alvaro Garcia i Daniel Terron). Presenten fins a 5 novetats respecte a la plantilla de la temporada passada: Philipp Holm, Joseph Graessle, Javier Gonzalez, Mouhamadou Diop i  Wasim El Otmani.

Jugadors a destacar:  Gent experimentada amb talent com Jose Martinez i Philipp Holm; i gent jove com Joseph Graessle i Javier Gonzalez.

BEHAPPY2-CB MYRTIA

BEHAPPY2-CB MYRTIA, equip amfitrió de la fase d’ascens i que ha dominat clarament el grup E amb un balanç total de 22 victòries i 4 derrotes. De les 4 derrotes, 2 son com a local.

L’equip murcià esta dirigit una temporada més per Quini Garcia. En referencia a la plantilla manté 8 jugadors del bloc de l’any passat (Juan José Coello, Samuel Alcaraz, Jose Antonio Fernandez, Pepe Llorente, Marcos Molina, Enrique Navarro, Antonio Cutillas i Jorge Lledo). Presenten fins a 3 novetats respecte a la plantilla de la temporada passada: Juan Ballesta, Eddie Delegal i Juan Oliva.

Jugadors a destacar:  Gent experimentada amb talent com Jorge Lledo, Pepe Llorente i Samuel Alcaraz; i gent jove com Eddie Delegal i Juan Ballesta.

CLUB BALONCESTO CHANTADA

C.B. CHANTADA, equip gallec que va finalizar primer classificat al grup A-B i sots-campió de tot el grup A, després de perdre a la final davant el CB Estela. C.B. Chantada arriba a la fase d’ascens amb un balanç total de 22 victòries i 5 derrotes. De les 5 derrotes, 4 son com a visitant.

L’equip gallec esta dirigit aquesta temporada per Alberto Fafian. En referencia a la plantilla manté 8 jugadors del bloc de l’any passat (Jacobo de Benito, David Guerra, Miguel Antonio Garcia, Marcos Garcia i Manu Sanchez). Presenten fins a 3 novetats respecte a la plantilla de la temporada passada: Miguel Angel Caballero, Filip Knezevic i Abel Cortes.

Jugadors a destacar:  Gent experimentada amb talent com Jacobo de Benito i David Guerra; i gent jove com Filip Knezevic i Miguel Angel Caballero.

CatalanEnglishSpanish