El primer equip del C.B. Pardinyes ha perdut clarament aquest dissabte davant del Behappy2-CB Myrtia, en el segon partit de les fase d’ascens a Leb Plata, per 78 a 56. En un partit on una molt mala segona part ha condemnat als groc i negres, els quals per tema d’average en un possible triple empat els deixa sense cap opció, després d’haver realitzat un gran inici de partit.

El matx ha començat amb domini groc i negres, els quals han realitzat un primer quart molt complet tant defensivament, cal destacar que han deixat als murcians amb solament 13 punts anotats, com ofensivament, on han realitzat un bon moviment de pilota i alhora amb un nivell d’encert alt. Amb tot això, els groc i negres finalitzaven el primer quart guanyant per 8 punts (13-21). En el segon període, els jugadors del CB Myrtia  pujaven el seu nivell defensiu i acompanyat d’una millora en atac feia que li donessin la volta al marcador, després de que els groc i negres agafessin una màxima diferència de 10 punts. Però, en els darrers minuts  del segon quart, el CB Pardinyes ha reaccionat i ha aconseguit arribar al descans amb empat a 36.

En la represa del matx, els murcians sortien molt més intensos i alhora amb un gran encert a cistella, en especial, al darrer quart; per contra, els groc i negres tenien problemes per tancar el seu rebot i veien com l’encert a cistella anava disminuint, el que propiciava que poc a poc els locals anessin ampliant la diferència i dominessin la resta de partit. Però, el CB Pardinyes competia fins al darrer segon, malgrat la dificultat davant un molt bon rival, el qual pot certificar demà el seu ascens. Al final, derrota del primer equip del C.B. Pardinyes per 78-56. D’aquesta manera, el C.B. Pardinyes es quedar sense cap opció d’aconseguir l’ascens a Leb Plata, degut a que en un possible triple empat, l’average perjudica als groc i negres. Demà, els grocs i negres afronten el darrer partit de la temporada, la qual ha sigut la millor temporada del primer equip del Club Bàsquet Pardinyes, davant el Club Baloncesto Chantada, el qual ha perdut els dos partits.

78 BEHAPPY2- CB MYRTIA: Coello (3), Ballesta (12), Alcaraz (5), Jasen (5); Fernandez (19), Llorente (7), Oliva (-), Lledo (16), Delegal (6), Molina (5).

56 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Lafuente (-), Rivas (6), Jorge (3), Lopez (10), Fernandez (8), Gasque (7), Garcia (-), Gracia (6), Mendiburu (2), Hermet (14), Villacampa (6).

CATEGORIA: Lliga EBA- Fase Ascens Leb Plata

ÀRBITRES: Ternero A. / Patricio S.

PARCIALS: 13-21; 23-15; 16-9; 26-11;