El primer equip del C.B. Pardinyes ha guanyat aquest diumenge a la pista del BC Morabanc Andorra “B”, en la darrera jornada de la Lliga Catalana EBA, per 76 a 81. El partit ha estat marcat per un tram final, el darrer quart i la pròrroga, on els visitants han donat la volta al marcador i han estat més encertats a cistella i a la vegada intensos en els moments finals de la pròrroga, la qual cosa ha propiciat que s’emportessin el partit i l’eliminatòria davant  els andorrans.

El matx ha començat amb una gran igualtat i constants intercanvis en el marcador entre els dos equips. Amb el pas dels minuts ha començat a incrementar el nivell d’encert de cara a cistella per part dels jugadors del Principat, malgrat que tenien molts problemes per aconseguir tirs còmodes degut a la bona intensitat inicial dels groc i negres. Per altra banda, els visitants, els quals es presentaven al partit amb moltes baixes, desplegaven una bona intensitat defensiva però, veien com l’encert a cistella durant els primers 10 minuts de partit no era gaire elevat. El C.B. Pardinyes finalitzava el primer quart 6 punts a sota (21 a 15). En el segon període, els jugadors groc i negres continuaven amb aquesta bona actitud en defensa, que en molts moments provocaven pèrdues de pilotes i males seleccions de tirs dels locals, i alhora venia acompanyat d’un increment de l’encert a cistella, en especial, al tram final del quart. Malgrat això, els jugadors del CB Pardinyes arribaven al descans amb un marcador desfavorable de 2 punts (38 a 36).

En la represa del matx, els dos equips sortien erràtics en atac, en especial, al tram inicial del quart degut a la intensitat defensiva desplegada per part dels dos equips. Malgrat això, els andorrans eren capaços de mantenir una renta entre 4 i 6 punts durant el quart. Al finalitzar el tercer quart, el CB Pardinyes perdia per 4 punts (56 a 52) enfront els andorrans. En el darrer quart, el C.B. Pardinyes sortia concentrat i amb les idees clares en defensa, el que provocava  que amb pocs minuts es situes a per davant en el marcador i mantenint una renta de 3 punts fins als darrers instants de partit. En els darrers instants, el baix encert des de la línia de tirs lliures dels groc i negres i l’eficàcia a cistella per part dels andorrans en aquests instants ha provocat que finalitzés el partit amb victòria en els 40 minuts de joc per 3 punts del C.B. Pardinyes  (67 a 70). Però, degut a que els del Principat van guanyar per 3 punts en el primer partit ha provocat que hagués pròrroga. A la pròrroga, els jugadors del CB Pardinyes han continuat  amb la bona actitud defensiva i sent directes i agressius a cistella, això ha provocat que tinguessin una renta fins als 7 punts. En els darrers moments de la pròrroga, l’encert des de la línia de tirs lliures ha decantat la victòria i la classificació dels groc i negres als quarts de final de la Lliga Catalana EBA. Al final, victòria del primer equip del C.B. Pardinyes per 76-81. D’aquesta manera, el C.B. Pardinyes ha aconseguit guanyar per més de 3 punts, el que provoca que es classifiqui pels quarts de final la Lliga Catalana EBA que es disputaran la setmana vinent.

andorra-pardinyes-eba

76 BC MORABANC ANDORRA “B”: Peral (-), Isern (-), Fernandez (2), De Oliveira (14), Bria (13), Guzman (-), Aguilar (7), Gabriel (14), Maric (17), Schneider (9), Ricart (-).

81 FLOR VIMBODÍ PARDINYES-LLEIDA: Serrato (2), Gracia (21), Rivas (2), Jorge (19), Fernandez (6), Garcia (9), Gasque (16), Aventin (2), Seguin (4).

CATEGORIA: 2a Jornada Lliga Catalana EBA

ÀRBITRES: Mateu M. / Lanza X.

PARCIALS: 21-15; 17-21; 18-16; 11-18; 9-11