El C.B. PARDINYES afronta el primer títol de la temporada com és la Lliga Catalana EBA i ho farà per quarta vegada en la seva història. La Lliga Catalana consta de dues fases: la primera consisteix en la divisió dels 23 equips en 8 grups y la segona consisteix en la ronda de quarts de final i la posterior final a quatre El grup del CB Pardinyes està format solament per dos equips: pel propi CB Pardinyes i pel BC Morabanc Andorra B.  El primer partit, pels homes de Gerard Encuentra serà aquest divendres 16 de setembre a les 21:00 al Pavelló Barris Nord davant el BC Morabanc Andorra “B”. I dos dies després, el diumenge 18 de Setembre es jugara el segon i darrer partit del grup a la pista del BC Morabanc Andorra “B” a partir de les 18:00.

En relació a la plantilla per la temporada 2016-2017, el CB Pardinyes  ha incorporat fins a 5 jugadors nous per la present temporada. Les 5 novetats per aquesta temporada son: Xavier Mendiburu, Jaime Aventin (Força Lleida-Junior), Ruben Fernandez (Alpicat-Copa Catalunya), Pablo Gracia (Cintra Plasencia-EBA) i Kregor Hermet (Audentese SG -Estonia). Del bloc de l’any passat, s’han mantingut 7 jugadors com són Pau López, Adrià Rivas, Sergi Ruiz, Oriol Jorge, Alejandro Garcia, Edu Villacampa i Carlos Gasque.

 SOBRE EL NOSTRE RIVAL

Pel que fa al BC Morabanc Andorra “B” és un equip que afronta la seva tercera temporada consecutiva a la Lliga EBA.

El BC Morabanc Andorra “B” continuarà una temporada més entrenat per Milo Nunes i manté 7 jugadors del bloc de l’any passat (Hugo Schneider, Oriol Fernandez, Felipe de Oliveira, Xavi Isern, Nil Bria, Alexis Bartolome i Cinto Gabriel). Presenten fins a 4 novetats respecte a la plantilla de la temporada passada: Aaron Guzman (BC Morabanc Andorra- Junior), Pol Vives (BC Martorell-EBA), Nikola Maric (Fuenlabrada-Junior) i Victor Aguilar (Unicaja Malaga-Junior).

En definitiva, és un bon equip amb gent experimentada amb talent com Cinto Gabriel i Oriol Fernandez; i gent jove com Nikola Maric, Victor Aguilar i Nil Bria.

CatalanEnglishSpanish