El primer equip del C.B. Pardinyes ha perdut aquest dissabte a casa davant del BC Martorell-Solvin, en el partit corresponent als quarts de final de la Lliga Catalana EBA, per 78 a 90. El partit ha estat marcat per un segon quart i tercer quart on els visitants han agafat una diferència superior a 10 punts i que ha sigut clau, malgrat la reacció dels locals en el darrer quart.

El matx ha començat amb una gran igualtat entre els dos equips, i on els atacs passaven per sobre de les defenses. En el tram inicial, les dos esquadres han tingut un alt encert de cara a cistella. Amb el pas dels minuts, el C.B. Pardinyes, ha estat més encertat de cara a cistella , fins al punt de tenir una màxima diferència de 10 punts. Els martorellencs han reaccionat i han aconseguit finalitzar el primer quart solament 3 punts a sota (25 a 22). En el segon període, els jugadors del Martorell han sortit amb més empenta  que els groc i negres i li han donat la volta al marcador arribant a agafar una diferència a favor de 11 punts. No obstant, els lleidatans han reaccionat,  gràcies a accions positives en defensa i acompanyat d’un increment en l’encert a cistella, que ha provocat que el CB Pardinyes arribés al descans perdent per 5 punts (42 a 47).

En la represa del matx, els visitants sortien millor i aconseguien incrementar la diferència fins als 14  punts a favor. Però, els homes del CB Pardinyes han reaccionat, gràcies a una gran intensitat defensiva,  que provocava errades en atac i alhora ràpides transicions ofensives i l’encert des de la llarga distància i permetia reduir la diferència  fins als 5 punts. Però, en els instants finals del quart, el BC Martorell tornava a incrementar la diferència fins als 12 punts (57 a 69). En el darrer quart, el C.B. Pardinyes sortia molt intens en defensa, que provocava tirs precipitats i pèrdues de pilotes dels visitants, i alhora un bon encert en atac. Tot això, feia que a falta de 5 minuts per finalitzar el partit, els jugadors groc i negres solament perdien per 3 punts (75 a 78). Però, els locals van tenir tirs sols per igualar el marcador que no van entrar i per contra, els homes d’Adrià Alonso, de la mà d’Alex Hernandez, el qual va anotar dos triples decisius en aquest tram de partit,  van tenir millor encert i van acabar de trencar el partit definitivament. Al final, derrota del primer equip del C.B. Pardinyes per 78-90. D’aquesta manera, el C.B. Pardinyes queda eliminat dels quarts de final de la Lliga Catalana EBA, després d’accedir per primer cop a la seva historia en aquesta ronda.

78 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Gracia (4), Rivas (8), Jorge (5), Lopez (6), Garcia (16), Gasque (8), Aventin (12), Villacampa (9), Mendiburu (10).

90 BC MARTORELL-SOLVIN: Djounorou(7), Hernandez (21), Blanco(9), Jou (10), Piedade (15), Oliva (2), Bernadi (6), Retres (-), Mayot (6), Jofresa (14), Fusalba (-).

CATEGORIA: Quarts Final Lliga Catalana EBA

ÀRBITRES: Posse C. / Jerez R.

PARCIALS: 25-22; 17-25; 15-22; 21-21