El primer equip del C.B. Pardinyes ha perdut aquest divendres a casa davant del BC Morabanc Andorra “B”, en la 1a Jornada de la Lliga Catalana EBA pels dos equips, per 76 a 79. El partit ha estat marcat per un segon quart on els visitants s’han ficat per davant en el marcador i s’han mantingut així fins al final de partit, malgrat els esforços realitzats pels locals per donar-li la volta al marcador.

El matx ha començat amb una gran igualtat i constants intercanvis en el marcador. Amb el pas dels minuts s’ha vist un elevat encert de cara a cistella per part dels dos equips, malgrat que moltes acciones dels andorrans venien de transicions ràpides en contraatac. Per altra banda, els locals tenien problemes en el balanç defensiu i en situacions de bloquejos directes, que provocaven acciones ofensives còmodes pels andorrans. Però, l’encert a cistella dels jugadors groc i negres en els primers 10 minuts de partit ha sigut més elevat que el dels visitants. El C.B. Pardinyes ha aconseguit finalitzar el primer quart 2 punts a dalt (24 a 22). En el segon període, els jugadors del Principat han sortit amb més intensitat que els locals i han agafat la capdavantera en el marcador i arribant a tenir una màxima diferència de 11 punts. Però, els jugadors del CB Pardinyes han retallat diferències fins arribar al descans amb un marcador desfavorable de 5 punts (44 a 49).

En la represa del matx, els dos equips sortien molt erràtics en atac, però degut a un increment en la intensitat defensiva per part dels dos equips. Malgrat això, els andorrans eren capaços de mantenir una renta entre 4 i 6 punts durant el quart. Al finalitzar el tercer quart, el CB Pardinyes perdia per 6 punts (58 a 64) enfront els andorrans. En el darrer quart, el C.B. Pardinyes sortia concentrat i amb les idees clares en defensa, el que provocava  que amb pocs minuts es situes a 1 punt  dels jugadors del Principat. Al tram final de partit s’arribava amb igualtat entre els dos equips, el qual s’ha decidit per detalls, com els 3 rebots seguits a falta de menys de dos minuts per finalitzar de partit i l’encert des de la línia de tirs lliures, i que s’ha decantat a favor dels andorrans. Al final, derrota del primer equip del C.B. Pardinyes per 76-79. D’aquesta manera, el C.B. Pardinyes haurà de guanyar per més de 3 punts a la pista del BC Morabanc Andorra “B” si volen classificar-se pels quarts de finals de la Lliga Catalana EBA.

76 FLOR VIMBODÍ PARDINYES-LLEIDA: Hermet (11), Gracia (2), Rivas (8), Jorge (7), Lopez (22), Fernandez (6), Gasque (6), Aventin (-), Villacampa (12), Mendiburu (2).

79 BC MORABANC ANDORRA “B”: Peral (-), Isern (-), Fernandez (6), De Oliveira (3), Bria (10), Guzman (-), Aguilar (25), Gabriel (10), Maric (13), Schneider (12), Ricart (-).

CATEGORIA: 1a Jornada Lliga Catalana EBA

ÀRBITRES: Lazaro A. / Chiva M.

PARCIALS: 24-22; 20-27; 14-15; 18-15;

El C.B. Pardinyes jugarà, aquest diumenge 18 de Setembre  del 2016, la 2a i darrera Jornada de la Lliga Catalana EBA al Pavelló Barris M.I. Govern d’Andorra davant del BC Morabanc Andorra “B” a partir de les 18:00h.