Partit disputat entre el Junior Negre del Pardinyes i el Borges, amb victòria final pels visitants per 39-71.

Un partit sempre dominat per un gran Pardinyes, sobretot en atac i robant moltes pilotes gràcies a la pressió, cosa que des del primer minut el marcador va afavorir als visitants arribant al descans 14-39.

A la represa, tot va continuar igual, amb una gran intensitat dels visitants que volien tancar el curs amb una victòria. El partit va finalitzar 39-71 per als de Pardinyes, que durant la temporada han fet una gran progressió.

39 CB BORGES GARRIGUES: Minguella, G.(4), Roca, D.(2), Mir, G.(5),Berent,  J.(10), Cullere, J.(14), Granell, M(2), Kharth, A.(-).

71 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES-LLEIDA NEGRE: Lopez, J.(2), Plaza, M.(15), Madalin, I.(4), Martinez, X.(10), Bube, N.(3),   Quiroga, A.(9), Perdices , P.(12), Barta, G.(2), Gonzalez, A.(8), Lavergne, B.(6).

CATEGORIA: 2a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Jimenez M.

PARCIALS: 6-16; 8-23; 12-18; 13-14