Partit disputat entre el Junior Negre del Pardinyes i el Borges, amb victòria final pels visitants per 35 a 56.

Un partit des del primer minut dominat pels groc i negres amb un gran nivell defensiu, que els va permetre arribar al descans amb una diferència favorable de 14 punts. A la represa, tot va continuar amb la mateixa tònica, amb un Pardinyes amb molt bona defensa, tot i el desencert ofensiu per part dels dos equips. Victòria merescuda per als de Pardinyes (35-56).

35 CB BORGES GARRIGUES: Granells, M.(4), Minguella, G.(2), Mir, G.(12), Arredondo, I.(2),Berent,  J.(-), Paris, A.(5), Cullere, J.(10), Oriol, R.(-).

56 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES-LLEIDA NEGRE: Tesan, J.(4), Teixido, E.(-), Lopez, J.(2), Madalin, I.(4), Martinez, X.(13),  Quiroga, A.(11), Perdices , P.(20), Barta, G.(-), Gonzalez, A.(-), Lavergne, B.(2).

CATEGORIA: 1a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Vitoria D.

PARCIALS: 9-16; 11-18; 8-10; 7-12