Partit contra els líders imbatuts de la lliga, que enfrontàvem amb ganes, i així va ser des d’un inici, començant fort tant en atac com en defensa, controlant als nostres contrincants i movent bé la pilota en atac. Des que ens vam ficar per davant al marcador, el partit es va mantenir en tot moment favorable a Pardinyes, tot i que va haver moments en que la diferència de punts es reduïa i augmentava, en tot moment va ser favorable a nosaltres. A la segona part, va ser quan més ens vàrem posar les piles i vam assegurar-nos el partit, centrant-nos sobretot en evitar les desconnexions puntuals que havíem tingut a la primera part, que havien fet que en ocasions tant el joc en atac com en la defensa no fos el millor. Un partit més, donar les gràcies al mini que va venir a jugar amb nosaltres, que ens va ajudar molt durant el partit, gràcies.

43 ASESORIA AMERICA BINEFAR: Bailac (-), Torres (7), Lles (9), Saruise (4), Sierra (10), Campo (5), Purroy (6), Ortega(-), García (2)

68 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES – LLEIDA NEGRE: Tersa (10), Morer (-), Peralta (8), Jordan (7), Hu (9), Ibars (16), Anglada(4), Suárez (14)

CATEGORIA: PreInfantil Masculi

ÀRBITRE: Zhuo J.

PARCIALS: 16-23; 8-9; 9-19; 10-22

CatalanEnglishSpanish