Partit el qual ens presentàvem justos de jugadors i amb pocs ànims d’inici, els locals des d’un inici amb el seu bon moviment de pilota i la nostra falta d’atenció defensiva i juntament amb poca claredat en els nostres atacs va provocar que el rival fiques una avantatge considerable en el marcador en la primera meitat (35-9). La segona part però, les coses van canviar, l’equip es va posar les piles defensivament i va començar a jugar molt millor en atac fet que ens va permetre fer una bona segona part, amb un marcador més igualat i favorable a nosaltres, però la diferència que havia hagut en la primera part va mantenir-se gairebé inamovible. El que ens recorda, un cop més, aquest partit, és la necessitat de començar des d’un inici concentrats en el nostre joc, ja que quant ho fem els partits són més disputats.

55 ASESORIA AMERICA BINEFAR (PRE):Torres (9), Zanuy (11), Saruise (6), Faro (2), Sierra (7), Campo (9), Purroy (2), Ortega(2), García (7)

32 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES- LLEIDA NEGRE (PRE): Zugasti (-), Peralta (-), Jordan (1), Hu (7), Daurich (3), Ibars (8), Cossio (-), Suárez (13)

CATEGORIA: Infantil Masculi 2a Fase

ÀRBITRE: Jimenez M.

PARCIALS: 16-4; 17-5; 7-14; 15-9