Partit disputat entre el Binefar  i el Junior Negre del Pardinyes, amb victòria local per 58 a 41.

El partit es va iniciar amb molta igualtat, tots dos equips molt intensos defensivament, però ofensivament amb desencert. Però, un inici dolent en el segon període per part dels groc i negres, en especial, en l’aspecte del balanç defensiu, va fer que s’arribés al descans amb el marcador de 32-14.

A la represa, els de Pardinyes van sortir més intensos en defensa, però el poc encert ofensiu que es va donar en tot el partit, no deixava que s’apropessin al marcador. Tot  i el desencert, els de Pardinyes van fer un bon últim període amb molt moviment de pilota i treball defensiu, que van fer reduir la diferència al marcador tímidament, finalitzant el partit 58-41 per a un millor Binefar.

58 AG-GROUP 01 BINEFAR: De Jesus, A.(6),Haoj, O.(6), Villamar, V.J.(6), Gonzalez, A.(2),Moise, C.I.(15), Galindo, J.(10), Ibarz, M.(4), Servise, P.(1),Bielsa, J.(8),Gonzalez, Q.(-),Hernandez, M.(-).

41 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES -LLEIDA NEGRE: Pelegrina, A.(1),Tesan, J.(2), Teixido, E.(2), Lopez, J.(-),Plaza, M.(5), Madalin, I.(-), Martinez, X.(9),  Quiroga, A.(7), Perdices , P.(4), Barta, G.(4), Gonzalez, A.(6), Lavergne, B.(1).

CATEGORIA: 1a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Alimbau M.

PARCIALS: 12-8; 20-6; 17-12; 9-15

CatalanEnglishSpanish