Segon partit pel Junior Groc del Pardinyes i segona derrota en un partit novament marcat per la quantitat de baixes de l’equip.

El partit però, va començar amb dominació visitant, gràcies a l’encert exterior i un bon equilibri en el joc. El Binéfar es va veure sorprés pel plantejament visitant i va cedir el primer quart   (11-18). El partit va canviar de dominador al segon quart i amb encert i bona feina, el Binefar capgirava el marcador al descans (29-28).

Però, un gran tercer quart, en especial de Lin Zheng, va obrir forat al marcador i va endosar un contundent 6-17 al quart i amb un avantatge de 10 punts al marcador 35-45. El Binefar va suar de valent per eixugar la diferència, però quan el cansanci va fer acte de presència a les files visitants, el matx es va anar decantant poc a poc del costat dels locals i que amb un parcial final de 24-5 va deixar el marcador final en 59-50.

59 CB BINEFAR: Sabes, P. (7); Mallen, S. (2); Ibarz, A. (3); Almajano, A. (9); Santisteve, M. (9); Delmas, J. A. (5); Ballarin, J. (7); Gibanet, A. (5); Abbad, D. (3); Ibarz, M.; Albas, V. (9).

50 CB PARDINYES GROC-LLEIDA: Benítez, A. (5); Balsells, H. (-); Zheng, L. (17); Capdevila,O (6); Solsona, G. (6); Rodríguez, A. (9); Alsinet, A. (6).

CATEGORIA: 1a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Burgos J.C.

PARCIALS: 11-18; 18-10; 6-17; 24-5;