El Cadet Groc del C.B.Pardinyes va perdre contra el CB Bellpuig Taronja per 65 a 47, en un partit que es va trencar en el segon quart.

El primer quart va ser igualat, i amb un intercanvi de cistelles, però s’avançava lleugerament el Bellpuig per 4 punts al final del quart (19-15). A la represa, un parcial de 12-0 va deixar al Pardinyes clavat als 19 punts i del 23-19 es va passar al 35-19 amb els jugadors del Pardinyes totalment desbordats pel Bellpuig Taronja en aquest quart que deixava el marcador al descans en 41-25. El tercer i darrer quarts van ser igualats, amb un Bellpuig que administrava còmodament l’avantatge, i un Pardinyes que va lluitar fins el final.

65 CB BELLPUIG TARONJA: Torres, M.(9); Lapeña, A.(3); Fontanet, G.(2); Estiarte, A.(-); Torres, I.(12); Saladrigues, P.(2); García, A.(-); Verdaguer, R.(21); Segarra, G.(11); Estiarte, P.(2).

47 CB PARDINYES GROC-LLEIDA: Pelegrina (-), Tesán (17), López (4), Cuéllar (-), Plaza (4), Lavergne (-), Rodríguez (8), Quiroga (5), Perdices (4), Barta (2), Alsinet (3).

CATEGORIA: Cadet Masculi Grup 2

ÀRBITRE: Jimenez M.

PARCIALS: 19-15; 22-10; 11-12; 13-10;