Victòria del Pardinyes contra el Bellpuig a domicili per 42-58 en un bon partit dominat des de l’inici i que trenca la ratxa negativa dels groc-i-negres.

Va sortir molt concentrat el Pardinyes, amb un joc ofensiu agressiu i una bona intensitat defensiva ficava un 0-9 de sortida, amb encert als tirs lliures. Fruit d’aquesta dinàmica, el primer quart es resol clarament pels visitants (6-19). El Pardinyes estava molt ficat i sense que els rotacions baixessin el ritme, les diferències es seguien ampliant fins el clar 14-34 del descans, i el partit gairebé decidit. El Pardinyes es va dedicar a administrar l’avantatge, i el Bellpuig amb una tímida reacció al darrer quart fruit de l’encert al triple es ficava a 12 punts (37-49, min. 34). Però va ser un miratge, ja que els visitants van tornar a ficar el peu a l’accelerador i van acabar el partit sense cap mena de patiment.

42 COPISTERIA PAPERS CB BELLPUIG: Saladrigues, P.(9); Torres, I.(3); Roig, A.(9); Torres, M.(-); Verdaguer, R. (6); Estiarte, A.(-); García, A.(-); Segarra, G. (3); Fontova, R. (3); Domínguez, A.; Ribalta, R. (8).

58 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES- LLEIDA GROC: Benítez, A. (5); Balsells, H. (3); Plana, A. (6); Zheng, L. (14); Alandete, A. (3); Capdevila, O. (13); Radulescu, A. (1); Benítez, R. (4); Solsona, G. (3); Rodríguez, A. (1); Alsinet, A. (5).

CATEGORIA: 1a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Ruiz M.

PARCIALS: 6-19; 8-15; 17-13; 11-11;