Últim partit de la temporada pel Cadet Groc del Pardinyes que ho tenia molt difícil davant d’un rival candidat al títol provincial i classificat per la Final 4 com era el Bellpuig, que es va imposar als visitants pel clar marcador de 72-41.

Només va aguantar el Pardinyes el primer quart, molt equilibrat i només decantat minimament pel Bellpuig per uns darrers punts afortunats amb una cistella gairebé de mig camp (18-12).

La pressió del Bellpuig desplegada ofegava als de Pardinyes i els hi provocava continues pèrdues de pilota castigades amb cistella. El partit es va trencar al segon quart amb un parcial de 27-12 i s’arribava al descans amb un definitiu 45-24. Els darrers quarts van ser de tràmit amb un Bellpuig que ampliava les diferències fins els 30 punts (72-41, final) i que es va mostrar molt superior als de la capital.

72 BARBERIA ALBERT CB BELLPUIG: Martí, D. (13); Pons, B. (8); Solana, M. (2); Fabregat, M. (14) ; Petit, S. (3); Sacisi, S. (11) ; Safont, M. ; Minguell, N. (8); Safont, A. (5); Sisteró, F. (8)

41 CB PARDINYES GROC-LLEIDA: Pelegrina (8),Tesan (4), Teixidó (-), Cuéllar (-), Plaza (2), Rodríguez (8), Quiroga (3), Perdices (5), Barta (-), Alsinet (4), González (7),Lavergne (-).

CATEGORIA: Cadet Masculi Grup 4

ÀRBITRE: Paniagua A.

PARCIALS: 18-12; 27-12; 10-5; 17-12;