Primer partit de la segona volta d’aquesta fase on ens enfrontàvem al C.B. Balaguer en un partit que a priori havia de ser igualat però que el primers dos períodes no ho van ser pas. Els locals van sortir amb intensitat corrent en tot moment, tot el contrari que nosaltres i van aconseguir una diferència de 16 punts en els primers 15minuts. A partir d’aquí vàrem despertar i augmentar la nostre intensitat, anant amb més ganes i lluitant per totes les pilotes. El nostre joc va millorar, sobretot amb atac i vam aconseguir anotar cistelles amb més facilitat i vàrem aconseguir arribar a retallar diferències fins a ficar-nos 8 punts per sota però un últim quart amb un forta defensa del Balaguer i precipitació en els nostres atacs va fer que ells mantinguessin la diferència i la tornessin a augmentar per aconseguir el resultat final de 57 a 42. Finalment, com sempre, moltes gràcies als minis per haver vingut, ja que van fer una molt bona feina.

57 NATURAL ÒPTICS CB BALAGUER: Sol (15), Biel (5), Vilajoliu (8), Morlans (4), Garcia (6), Porta (11), Aguilar (-), Garanto (4), Carrasco (4)

42 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES LLEIDA-NEGRE(PRE): Tersa (8), Zugasti (2), Morer (-), Peralta (6), Jordan (1), Hu (4), Daurich (2), Ibars (7), Anglada (3), Suárez (9)

CATEGORIA: Infantil Masculi 2a Fase

ÀRBITRE: Garcia C.A.

PARCIALS: 14-4; 17-13; 11-16; 15-9