Partit disputat entre el CB Balaguer i el Junior Negre del CB Pardinyes, amb victòria final pels locals per 53 a 32.

El partit es va decidir en els primers moments, amb un Balaguer molt intens defensivament i amb molt encert ofensiu, i un Pardinyes que va entrar adormit al partit amb poques ganes, sent tous en defensa i sense agressivitat en atac, arribant al descans 32-15. A la represa, tot va continuar igual, amb un domini clar dels locals i uns visitants que intentaven fe el seu joc. Cosa que van aconseguir a l’últim període, on van demostrar ser un equip que pot competir amb qualsevol, però degut a la distància ja agafada als primers minuts, va ser impossible capgirar el marcador. Victòria d’un bon Balaguer per 53-32.

53 CB BALAGUER: Sabaly, O.(6), Farre, J. (5), Castillo, P.(8), Bellmunt, A.(4), Bernat, E.(-), Castellarnau, Ll.(7), Llena, B.(-),  Canal, F.(6), Bello , M.(5), Pujol, G.(-),  Salud, J.(-), Camara, F.(12).

32 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES – LLEIDA NEGRE: Tesan, J.(2), Teixido, E.(-), Lopez, J.(2),Plaza, M.(2), Madalin, I.(-), Martinez, X.(12),  Quiroga, A.(1), Perdices , P.(11), Barta, G.(2), Gonzalez, A.(-), Lavergne, B.(-).

CATEGORIA: 1a Fase Junior Masculí

ÀRBITRE: Burgos J.C.

PARCIALS: 22-9; 10-6; 14-7; 7-10;