Tercer partit de la temporada pels groc i negres, entre el  C.B. BALAGUER contra el Junior Groc del C.B.PARDINYES, amb victòria dels balaguerins per 84 a 74.

Un partit que va començar amb molta igualtat per part dels 2 equips, en un inici on el nivell defensiu va ser molt baix per part dels 2 equips. El segon període va continuar amb la mateixa dinàmica, però els jugadors locals van marxar 4 punts per sobre al descans (39-35).

En el 3r període, va continuar tot igual amb un Balaguer molt més encertat i dominant el marcador. El CB Pardinyes va entrar a l’últim període 8 punts a sota. Un inici d’últim quart desastrós en defensa dels visitants, van condemnar als de Pardinyes que van arribar a perdre per 18 punts a falta de 4 minuts, però van poder reduir la diferència amb uns 3 últims minuts molt bons defensivament i ofensivament, que no va ser suficient per derrotar a un molt bon Balaguer (84-74).

84 C.B.BALAGUER: Sabaly, O.(13), Solanes,  A.(24), Sanchez,  R.(-), Gasso,  S.(4), Jimenez,  X.(16), Borras,  O.(10), Companys,  R.(-), Bernat,  E.(0), Bello,  M.(0), Pujol,  G.(0), Escoda, M. (17).

74 C.B.PARDINYES GROC – LLEIDA: Gomez, A.( 3), Lesan,  J.(16), Guallar,  D.(1), Previtera,  A.(2), Padilla,  P.(-), Martin,  A.(9), Fons,  N.(2), Bernaus,  P.(39), Rodriguez,  A.(0), Barta,  G.(2).

CATEGORIA: Junior Masculi Grup 1

ÀRBITRE: Ruiz M.

PARCIALS: 18-17; 21-18; 21-17; 24-22;