Partit irregular de l’equip lleidatà contra el club bàsquet Balaguer.

El partit va començar amb els dos equips poc concentrats amb molts errors no forçats, que van deixar el marcador en 15-16 al finalitzar. A partir del segon quart, l’equip de Pardinyes va fer un canvi radical, mostrant una excel·lent cohesió defensiva que els permetia gaudir nombroses oportunitats de contraatac, materialitzades en cistelles. Després del descans, els jugadors de Pardinyes van ser capaços de mantenir la intensitat i organització defensiva fins al final del partit, aconseguint una victòria que, de ben segur, els animarà a seguir treballant de valent.

37 SEGREVEST CB BALAGUER: Garcia(5), Castellarnau (-), Viso (2), Lorenzo (-), Oltra (15), Hervas (-), Burgues (1) Solans (-),Farre (6) Profitos (3), Tresant (-)

64 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES- LLEIDA GROC: Plana (12), Ariño (12), Rosell (4), Solsona (12), Bosch (-), Ribes (2),  Romero (12), Oro (-), Domingo (4), Grau (4), Rebollo (-).

CATEGORIA: 2a Fase Cadet Masculi

ÀRBITRE: Lahuerta M.

PARCIALS: 15-16; 7-18; 5-15; 10-15